Hotel u Martina
Rožmberk nad Vltavou 79
INFORMAČNÍ CENTRUM HOTEL U MARTINA
email: hotelumartina@seznam.cz
Tel.: +420 777 173 112
Google+ info centrum

25.10. – 29. 10. 2017 Hotel U Martina v Rožmberku n. Vltavou Vás zve na tradiční ,,Zvěřinové hody,,

Vloženo 18.9.2017

Jako každý rok i letos proběhnou v hotelu U Martina v Rožmberku nad Vltavou tradiční podzimní zvěřinové hody.

Vedle poctivého gulášku ze šumavské zvěřiny či daňčí kýty na smetaně s domácím houskovým knedlíkem si budete moci pochutnat na vybraných jeleních, daňčích a kančích specialitách.

Rezervace stolů a ubytování : Tel. 777 173 112, e-mail : hotelumartina@seznam.cz

9. 11. – 12. 11. 2017 Hotel U Martina v Rožmberku n. Vltavou Vás zve na tradiční ,,Svatomartinské hody,,

Vloženo 18.9.2017

Srdečně Vás zveme na tradiční svatomartinské hody v hotelu U Martina v Rožmberku nad Vltavou.

Na sváteční tabuli nebude chybět svatomartinská husička s variacemi knedlíků se šumavským zelím, přičemž těšit se můžete i na další regionální speciality jako jsou pečené kachny a medová kuřátka ze šumavských chovů připravovaná dle osvědčených receptů jižní Šumavy.

Rezervace stolů a ubytování : Tel. 777 173 112, e-mail : hotelumartina@seznam.cz

 
  • vlevo
  • vlevo
  • vlevo
  • vlevo
  • vlevo
  • vlevo
  • vlevo

Podporujeme:

Rožmberský med Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Navštivte také ...


Kocábka Rožmberk nad Vltavou

Kemp Rožmberk nad Vltavou

Lodě Rožmberk nad Vltavou

Čajovna Praha

Hotel Praha

Logo Šumava Originální produkt

Šumava Originální produkt

Získali jsme za své služby značku Šumava originální produkt, a tím se zařadili mezi další certifikované služby.

Značku „ŠUMAVA originální produkt“ získala i jídla z regionálních potravin. Se všemi jídly, která získala certifikát Šumavských regionálních specialit se zde můžete seznámit.

Regionální Šumavské tradiční speciality, které u nás můžete ochutnat na které jsme získali certifikát


300g Pečené kuřecí stehno s medovou kůrkou a kmínem, podávané s houbovými nudlemi s cibulkou

Ilustrativní foto


300g Pečené kuřecí stehno s medovou kůrkou a kmínem, podávané s tradiční lepenicí (štouchaný brambor s cibulkou a kysaným zelím)

Ilustrativní foto


200g Šumavská pečená uzená krkovička na cibuli s česnekem a kmínem podávaná s tradiční "lepenicí" (štouchaný brambor s cibulkou a kysaným zelím)

Ilustrativní foto


1/2 Pečené kachny na cibuli s bílým kysaným zelím a šumavskými drbáky

Ilustrativní foto


600g Pečená hovězí žebra na česneku s křenem, hořčicí a feferonkou

Ilustrativní foto


300g Rožmberská jehla z pravé hovězí svíčkové, vepřové panenky, česnekového boku a cibule, podávaná s restovanými bramborami s cibulkou a tymiánem, pikantní zeleninová omáčka

Ilustrativní foto


2500g Hostina pánů z Rožmberka "pro 4 pány" - 1ks pečené vepřové koleno, 400g pečených hovězích a 2 druhů vepřových žeber (600g), 250g steak z vepřové krkovičky s hrubozrnou solí, 1ks XXL opečená klobása z kvalitních mas našeho regionu, hořčice, křen, pikantní omáčka

Ilustrativní foto

úvod